angrešty 2015
4 posters
Zahrada :: Drobné ovoce :: Angrešt
Strana 1 z 1
angrešty 2015
Tak dnes jsem sel udelat kontrolu kerovych angrestu a dost me prekvapilo jaky byl velky uzeh plodu, mate je nekdo take poskozene sluncem?
miroslav- Poèet pøíspìvkù : 530
Re: angrešty 2015
asi 10 dnu postupne sklizime odrudy Remarka a Pax, chutove je urcite lepsi Remarka, velke plody, ale mensi nez Pax, o neco ranejsi, Pax zas nema trny, nicmene velikost Paxovych plodu je jako pravych švestek
Mam pouze odrudu Karat viz zde, zatím nezraje.
Mival jsem drive vice odrud, pro nizky zajem a americke padli jsem je zlikvidoval.
Mival jsem drive vice odrud, pro nizky zajem a americke padli jsem je zlikvidoval.
J.R.- Poèet pøíspìvkù : 1964
prave tyto co jsem zminoval tak ty jsou rezistetni na padlí, zadny postrik, proste nic, jen v podstate řežu koncem unora a to je vse
Máme bílou Invictu, s padlím problém doposud nebyl, ale .........
Bobule se letos zase uvařily, takže jsme sklidil jen pár kousků, zbytek pak během jednoho dne spadl na zem. Bobule byly i z jedné strany spálené sluncem, měkké a nejedlé.
Bobule se letos zase uvařily, takže jsme sklidil jen pár kousků, zbytek pak během jednoho dne spadl na zem. Bobule byly i z jedné strany spálené sluncem, měkké a nejedlé.
Odruda Karat by také mela byt rezistentni na padli a je vyslechtena z odrudy Zlatý Fík, takze chut by mela byt nekde jinde,
nez u jinych rezistentnich, které nejsou nic moc.
nez u jinych rezistentnich, které nejsou nic moc.
J.R.- Poèet pøíspìvkù : 1964
Máte někdo angrešt Remarka a nemáte případně problém s jarními mrazy? Raný angrešt by se hodil, ale podle všeho kvete dříve než ostatní angrešty, takže bude na jarní mrazy náchylnější. U středně raných angreštů s jarními mrazy problém nemívám.
sasman- Poèet pøíspìvkù : 144
Zahrada :: Drobné ovoce :: Angrešt
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: