Papriky 2019
+2
Zdenci
Catka
6 posters
Papriky 2019
Vysela jsem čtyři semínka koupené papriky Palermo, kterou jsem krájela do jídla. Použila jsem sympatický miniskleníček od cherry rajčat a papriky se ukázaly už čtvrtý den od výsevu a to mě mile překvapilo. Většinou se zrovna paprikám v mých podmínkách moc klíčit nechce. To je výhoda čerstvých semen. Většinou mi z takových semen vyrostou k mé velké spokojenosti rostliny totožné s originálem. Poohlédnu se ještě po nějaké oranžové kapii.
Čekám na semena paprik z Ruska a dnes mají dorazit dobrasemena.
Čekám na semena paprik z Ruska a dnes mají dorazit dobrasemena.
Catka- Poèet pøíspìvkù : 884
Zdenci- Poèet pøíspìvkù : 944
Re: Papriky 2019
13. 1. v neděli jsem vysela první dávku paprik, po dvaceti semínkách Slávy F1 a Tamina F1, odrůdy budu vysévat stejné jako loni. Mám zakoupena velká balení semínek z minulých let.
Jiřina- Poèet pøíspìvkù : 659
Letos se hodlám proslavit skvělou úrodou krásných a zdravých paprik. Samozřejmě mě neuspokojí nějaké dvě odrůdy, takže jsem objednala semínka z různých zdrojů. Dobře si zatím vedou čtyři rostlinky papriky Palermo vyseté ze semen koupeného plodu. Absťák z nedostatku zeleně na parapetech už mi dlouho mírní jedna rostlinka Fatimy, která vyklíčila už ani nevím kdy. Starám se o ni jako o miminko. Ostatní sazeničky jsou ještě malé a začínají jim růst první pravé lístky.
Catka- Poèet pøíspìvkù : 884
Papriky moc nedělám, ale letos chci zkusit Polňáska F1 a Hamíka. Snad to dopadne dobře.
sasman- Poèet pøíspìvkù : 144
Zdenci- Poèet pøíspìvkù : 944
Dneska jsem přepíchala první papriky. Šlo o odrůdu Slávy F1. Vzešlo mi všech 20 semínek, která jsem vysela. J.
Jiřina- Poèet pøíspìvkù : 659
Díky za info. Vzhledem k tomu, že mi všechny baňaté přísady zdechly, tak se chci podívat po nějaké přísadě v zahradnictví. Pár kousků SuperAmy mám, takže ještě něco k tomu.padr napsal:No není to Radana, ale Radmila.
Povolení tohoto fóra: