Zahrada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Registrovaní ale neaktivní uživatelé

+7
Wimpi
padr
Catka
Zdenci
MrBig46
Uďa
Mirek
11 posters

Strana 4 z 4 Previous  1, 2, 3, 4

Goto down

Registrovaní ale neaktivní uživatelé - Stránka 4 Empty Re: Registrovaní ale neaktivní uživatelé

Příspěvek pro J.R. Wed Feb 07, 2018 2:37 pm

Bylo toho vic, napr. o herbicidu Stomp, kdy nebral na vedomi ani originalni německou dokumentaci a mlel si to svoje.
Pro mne neduveryhodny clovek, na jeho rady bych nedal. Ale už je to davno, je mi to jedno.
J.R.
J.R.

Poèet pøíspìvkù : 1964

Návrat nahoru Goto down

Registrovaní ale neaktivní uživatelé - Stránka 4 Empty Re: Registrovaní ale neaktivní uživatelé

Příspěvek pro Mirek Wed Feb 07, 2018 4:06 pm

Pánové, odložme prosím všechny ty SfK, IH, ferdy mravence a.j. at acta, a věnujme se hlavně tomu našemu zelenisku, díky. Myslím, že nám za to nestojí .....
Mirek
Mirek
Admin

Poèet pøíspìvkù : 2369

http://m3f1.webnode.cz/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MrBig46 Sun Jan 06, 2019 10:30 am

Každý den ráno otevřu tento web, podívám se kdo se tento týden přihlásil a kdo ještě žije a pak ho opustím. Very Happy
Vladimír
MrBig46
MrBig46

Poèet pøíspìvkù : 1488

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro J.R. Sun Jan 06, 2019 12:28 pm

Tak já mám dost jiné práce a starostí a jsem vcelku rád, že si přes zimu od zahrady odpočinu.
J.R.
J.R.

Poèet pøíspìvkù : 1964

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sasman Sun Jan 06, 2019 2:59 pm

Ono teď přes zimu není moc co řešit - výběr rajčat na příští sezónu jsem si vyřešil sám přes Vánoce (je fakt, že jsem mohl zveřejnit seznam, což udělám, až budu mít chvilku). A přijde mi, že na zdejším fóru jsou především zkušení pěstitelé, kteří moc nepotřebují rady ohledně pěstování, spíš max. nějaké ty tipy na odrůdy (to platí obecně i u melounů apod.). Já jsem jakožto pracující člověk s nedostatkem času rád, že se tu neřeší úplné hovadiny, jak je to v poslední době na zahrada.cz (proto tamní stránky už min. rok nesleduji).
sasman
sasman

Poèet pøíspìvkù : 144

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mirek Sun Jan 06, 2019 3:48 pm

sasman napsal:Ono teď přes zimu není moc co řešit - výběr rajčat na příští sezónu jsem si vyřešil sám přes Vánoce (je fakt, že jsem mohl zveřejnit seznam, což udělám, až budu mít chvilku). A přijde mi, že na zdejším fóru jsou především zkušení pěstitelé, kteří moc nepotřebují rady ohledně pěstování, spíš max. nějaké ty tipy na odrůdy (to platí obecně i u melounů apod.). Já jsem jakožto pracující člověk s nedostatkem času rád, že se tu neřeší úplné hovadiny, jak je to v poslední době na zahrada.cz (proto tamní stránky už min. rok nesleduji).

Tak pod toto se podepisuji ...
Mirek
Mirek
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro padr Mon Jan 07, 2019 9:15 am

Já už tam taky dlouho nelezu - buď se řeší absolutní kraviny a nebo se mezi sebou hádají. Na to mám příliš málo času.
padr
padr

Poèet pøíspìvkù : 681

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MrBig46 Mon Jan 07, 2019 1:32 pm

Jestli tomu dobře rozumím, tak je zbytečné zde něco psát. Very Happy
Vladimír
MrBig46
MrBig46

Poèet pøíspìvkù : 1488

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mirek Mon Jan 07, 2019 2:48 pm

MrBig46 napsal:Jestli tomu dobře rozumím, tak je zbytečné zde něco psát. Very Happy
                         Vladimír

Něco = ?
Mirek
Mirek
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 4 Previous  1, 2, 3, 4

Povolení tohoto fóra: