Registrovaní ale neaktivní uživatelé
+7
Wimpi
padr
Catka
Zdenci
MrBig46
Uďa
Mirek
11 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Registrovaní ale neaktivní uživatelé
Bylo toho vic, napr. o herbicidu Stomp, kdy nebral na vedomi ani originalni německou dokumentaci a mlel si to svoje.
Pro mne neduveryhodny clovek, na jeho rady bych nedal. Ale už je to davno, je mi to jedno.
Pro mne neduveryhodny clovek, na jeho rady bych nedal. Ale už je to davno, je mi to jedno.
J.R.- Poèet pøíspìvkù : 1964
Pánové, odložme prosím všechny ty SfK, IH, ferdy mravence a.j. at acta, a věnujme se hlavně tomu našemu zelenisku, díky. Myslím, že nám za to nestojí .....
Každý den ráno otevřu tento web, podívám se kdo se tento týden přihlásil a kdo ještě žije a pak ho opustím.
Vladimír
Vladimír
MrBig46- Poèet pøíspìvkù : 1488
Tak já mám dost jiné práce a starostí a jsem vcelku rád, že si přes zimu od zahrady odpočinu.
J.R.- Poèet pøíspìvkù : 1964
Ono teď přes zimu není moc co řešit - výběr rajčat na příští sezónu jsem si vyřešil sám přes Vánoce (je fakt, že jsem mohl zveřejnit seznam, což udělám, až budu mít chvilku). A přijde mi, že na zdejším fóru jsou především zkušení pěstitelé, kteří moc nepotřebují rady ohledně pěstování, spíš max. nějaké ty tipy na odrůdy (to platí obecně i u melounů apod.). Já jsem jakožto pracující člověk s nedostatkem času rád, že se tu neřeší úplné hovadiny, jak je to v poslední době na zahrada.cz (proto tamní stránky už min. rok nesleduji).
sasman- Poèet pøíspìvkù : 144
sasman napsal:Ono teď přes zimu není moc co řešit - výběr rajčat na příští sezónu jsem si vyřešil sám přes Vánoce (je fakt, že jsem mohl zveřejnit seznam, což udělám, až budu mít chvilku). A přijde mi, že na zdejším fóru jsou především zkušení pěstitelé, kteří moc nepotřebují rady ohledně pěstování, spíš max. nějaké ty tipy na odrůdy (to platí obecně i u melounů apod.). Já jsem jakožto pracující člověk s nedostatkem času rád, že se tu neřeší úplné hovadiny, jak je to v poslední době na zahrada.cz (proto tamní stránky už min. rok nesleduji).
Tak pod toto se podepisuji ...
Já už tam taky dlouho nelezu - buď se řeší absolutní kraviny a nebo se mezi sebou hádají. Na to mám příliš málo času.
padr- Poèet pøíspìvkù : 681
Jestli tomu dobře rozumím, tak je zbytečné zde něco psát.
Vladimír
Vladimír
MrBig46- Poèet pøíspìvkù : 1488
MrBig46 napsal:Jestli tomu dobře rozumím, tak je zbytečné zde něco psát.
Vladimír
Něco = ?
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: