Registrovaní ale neaktivní uživatelé
+7
Wimpi
padr
Catka
Zdenci
MrBig46
Uďa
Mirek
11 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Registrovaní ale neaktivní uživatelé
Vladimíre, uživatelů je tady poměrně málo, ale je obsah o mnoho chudší? Já myslím že ne, já si myslím, že je hlavně zbaven různého balastu o ničem a zaměřuje se na konkrétní věci, stejně tak konkrétní jsou přispěvatelé.
Já osobně přinesl na Froulíkovu zahradu.cz hafo novinek co se odrůd a pěstování týče. Sklidil jsem za to nejen uznání, ale i spoustu urážek, a to hlavně od nešťastníků, kteří se na to mnohdy ani nesmůžou, hlavně že mají potřebu být in....
Já osobně přinesl na Froulíkovu zahradu.cz hafo novinek co se odrůd a pěstování týče. Sklidil jsem za to nejen uznání, ale i spoustu urážek, a to hlavně od nešťastníků, kteří se na to mnohdy ani nesmůžou, hlavně že mají potřebu být in....
V každé společnosti se vyskytuje určité procento psychopatů a ti mají potřebu být viditelní, různé diskuze jsou pro ně jako stvořené. Dneska se již slovo psychopat nepoužívá v odborné terminologii, již se používá jen jako nadávka, odborně se to nazývá porucha osobnosti.
Stejně tak se již nepoužívá debil, idiot a imbecil, též se octlo mezi nadávkami. To jen na okraj.
Jinak na zahradě.cz jsem se od pana Mirka poprvé dozvěděla o cizích (ruských) odrůdách rajčat, nechala jsem si semínka dovézt od známého a tím začla rajčatová vášeň, do té doby jsem znala a pěstovala jen Stupické a Tornádo. To bylo někdy roku 2009. J.
Stejně tak se již nepoužívá debil, idiot a imbecil, též se octlo mezi nadávkami. To jen na okraj.
Jinak na zahradě.cz jsem se od pana Mirka poprvé dozvěděla o cizích (ruských) odrůdách rajčat, nechala jsem si semínka dovézt od známého a tím začla rajčatová vášeň, do té doby jsem znala a pěstovala jen Stupické a Tornádo. To bylo někdy roku 2009. J.
Jiřina- Poèet pøíspìvkù : 659
J.R. napsal:Tak by sis neměl stěžovat, že Ti tam zlý majitel maže příspěvky.
Jen jsem konstatoval, že mně smazal příspěvek. Nestěžuji si, protože zabývat se tím, je zbytečné.
Vladimír
MrBig46- Poèet pøíspìvkù : 1488
Abychom si rozuměli. Nepropaguji zde Zahrada.cz. Je každého věcí, jestli si tam čte, nebo píše, proč odtamtud odešel a proč se mu nechce tam něco psát. Mne to neobtěžuje tam něco napsat, žádný vděk neočekávám a pokud je tam někdo hrubý, dokáži se s tím vyrovnat (po svém).
Vladimír
Vladimír
MrBig46- Poèet pøíspìvkù : 1488
Jen jsem konstatoval, že mně smazal příspěvek. Nestěžuji si, protože zabývat se tím, je zbytečné.
Vladimír[/quote]
Horší než občasné mazání příspěvků, je cenzurování jedné nebo více IP adres a blokování odesílání soukromých zpráv. O tom už ale byla řeč. Zajímalo by mě, jestli se přesně to samé stalo Ferdovi, který měl poslední spor se stejným pánem, co já. Od té doby se neozval, a to už je hezkých pár měsíců. Ferdu nehodnotím, ale jedná se zřejmě o cílenou ochranu tohoto pána, se kterým jsme měli já i Ferda spor. Nebo-li nevhodné příspěvky tohoto pána byly sice smazány, leč další trest už nepřišel. Na nás však uvalili trvalou cenzuru.
Petr z Pardubic- Poèet pøíspìvkù : 136
Ferda mi byl vcelku sympatický, příspěvky byly někdy drsnější, ale docela vtipné.
V cem jste měli s panem I.H. spor - lezl Vám svým všeználkovstvím na nervy ?
Když tam nakouknu, tak jeho příspěvky obvykle nectu.
Casto tam zkopiruje nejake papirky s textem a je presvedcen, ze ma naprostou pravdu.
V cem jste měli s panem I.H. spor - lezl Vám svým všeználkovstvím na nervy ?
Když tam nakouknu, tak jeho příspěvky obvykle nectu.
Casto tam zkopiruje nejake papirky s textem a je presvedcen, ze ma naprostou pravdu.
J.R.- Poèet pøíspìvkù : 1961

To se divim, ze většina byla proti Vám, píšete tam už dlouho, vcelku sympaticky a v pohode.
Ja tam jen nakoukavam a staci mi to, jak je IH protivny.
Taky mam jinou oblast zajmu (drobne ovoce, vyssi poloha).
Na Vasem miste (s pestovanim ovocných stromu) bych tam byl taky urcite s nim v konfliktu.
Ja tam jen nakoukavam a staci mi to, jak je IH protivny.
Taky mam jinou oblast zajmu (drobne ovoce, vyssi poloha).
Na Vasem miste (s pestovanim ovocných stromu) bych tam byl taky urcite s nim v konfliktu.
Možná, že by jste to dělal diplomatičtěji. Wimpi mě neustále upozorňoval, že to přeháním a doplatím na to. Vždyť IH je přece slušný člověk a odborník.
Jiste ne, také bývam konfliktni, je to tezke, když je někdo soustavne protivny.
Mne to jeho chovani taky naprosto nesedi, místo aby psal neco z hlavy,
vklada tam nejake fotokopie (mnohdy pochybne) a povysene poucuje ostatní.
Jsem na Vasi strane, ale se situaci tam Vam nepomohu.
Mne to jeho chovani taky naprosto nesedi, místo aby psal neco z hlavy,
vklada tam nejake fotokopie (mnohdy pochybne) a povysene poucuje ostatní.
Jsem na Vasi strane, ale se situaci tam Vam nepomohu.
Tak když nás tady nikdo neokřikuje a nemaže, tak budu ještě chvíli pokračovat. Nevím, jestli jste, pane J.R., zaregistroval krátce existující vlákno založené IH s názvem Výzva pro anonyma z Pardubic, kde mě pan IH vyzýval k pěstnímu souboji. Pro mě to byla už hranice zoufalství dotyčného, ale publikum se při tom dobře bavilo a chtělo při tom asistovat. Právě proto jsem to ještě druhý den kapku rozjel ve smyslu kritiky stupidního návrhu, ale dočkal jsem se smršti odsuzujících příspěvků. Vzpomněl jsem si tam tenkrát na Ferdu Mravence, ale nikdo o jeho případný návrat nestál, takže mě celkem překvapuje Vaše stanovisko, pane J.R.. Další den přišla první cenzura, samozřejmě jen moje, nikoliv Hlavatého, který přitom zuřil a nebral si žádné servítky. To jen něco na vysvětlenou k minulosti. Jinak díky za podporu, ale k ničemu podobnému už nedojde. Není potřeba stále plivat proti větru, že. Zvláště když s tím nesouhlasí ani nejbližší známí, nebo když už mají stejný postoj, tak se bojí, aby nedopadli jako já.

Tak to je fakt síla. Dane vlakno jsem nezaznamenal - kdy tam bylo ?
Divam se tam pravidelne, ale pokud nejaky cas vynecham, zpetne se nedivam, nemam uz k tomu webu vztah jako před lety.
Jednou vecer jsem tam zaznamenal, jak tam IH dal fotku s jistou politickou udalosti (z ČR ne ze Slovenska) a zurive vybizel
účastníky fora, koho mají ci nemaji volit. Bylo to pak samozrejme smazano, ale tyto 2 udalosti nejsou nahoda a utvrzuji mne
v tom, ze IH to nemá v hlave v poradku.
Ostatní lidi tam moc nechapu, ze se za Vas alespoň castecne nepostavili, ale je to tam bohuzel pravidlem,
když dojde k nejakemu konfliktu.
Divam se tam pravidelne, ale pokud nejaky cas vynecham, zpetne se nedivam, nemam uz k tomu webu vztah jako před lety.
Jednou vecer jsem tam zaznamenal, jak tam IH dal fotku s jistou politickou udalosti (z ČR ne ze Slovenska) a zurive vybizel
účastníky fora, koho mají ci nemaji volit. Bylo to pak samozrejme smazano, ale tyto 2 udalosti nejsou nahoda a utvrzuji mne
v tom, ze IH to nemá v hlave v poradku.
Ostatní lidi tam moc nechapu, ze se za Vas alespoň castecne nepostavili, ale je to tam bohuzel pravidlem,
když dojde k nejakemu konfliktu.
Bylo to někdy začátkem září. Vlákno založil v pátek odpoledne. Přes noc bylo promazáno a pokračovalo sobotou, kdy jsem byl já proti všem.
V neděli tam cenzoři skoro už nic nenechali a dnes už asi neexistuje. Já jsem to tenkrát moc nesledoval, ale údajně po smazání úvodního příspěvku IH s tou výzvou, jej vložil IH znovu v podobě nějaké malé fotky.

A co tam ostatní psali ?Petr z Pardubic napsal: ... kdy jsem byl já proti všem ...
Proč se do toho pletli, když to byla výzva pro Vás ?
O víkendech v sezoně pracuji na chalupě, to se tam moc nedívám.
Já si všechno nepamatuju, ale třeba s těch známých lidí psal pan bredík něco ve smyslu, že jednak jsem kdesi udělal pravopisnou chybu a jednak jsem měl už nějaké konflikty s více lidmi. Zřejmě moje příspěvky dlouhodobě dobře sledují, jinak já osobně jsem si s panem bredíkem nikdy nepsal, ani mu na nic neodpovídal. Tak jsem tím nakonec mohl být poctěn, že má o mně takový přehled.
Jak říkám, nějací chtěli být přítomni souboji, nějací litovali chudáka pana Hlavatého, někdo psal o mojí věčné povýšenosti a aroganci a tak dále a tak dále. Nějaká paní následující den kdesi napsala, že příspěvky byly na hraně, ale ty od pana Hlavatého žádnou hranu ani neviděly. Myslím, že tak během dvou hodin příspěvek zmizel. Takže mně bylo jasné, komu cenzor fandí.

Zvláštní. Mne jste přišel vždy v pohodě.
No nic, necháme toho.
Jedině přejit někam jinam nebo založit vlastní (bezplatné) forum, jako je toto.
Ale je trochu problém, aby se tam par lidi seslo a něco tam psalo.
Mne to nijak nevadi, ale někdo je zvykly, že je hodne prispevku a zabava.
No nic, necháme toho.
Jedině přejit někam jinam nebo založit vlastní (bezplatné) forum, jako je toto.
Ale je trochu problém, aby se tam par lidi seslo a něco tam psalo.
Mne to nijak nevadi, ale někdo je zvykly, že je hodne prispevku a zabava.
Já jen, že jste měl zájem o tomto tématu diskutovat. Jinak už je to minulost. Vzpomínám si, že jsem se v tu sobotu ráno sešel tady V Pardubicích s panem Mimmem a jeho manželkou. Jsou to velcí sympaťáci.
Jasně, zajímalo mne to.
Tak nějak jsem tušil, že za tím bude IH, ale nesleduji to tam podrobně.
Pro dnešek končím.
Tak nějak jsem tušil, že za tím bude IH, ale nesleduji to tam podrobně.
Pro dnešek končím.
Také Vás, pane J.R., fascinuje postava vystupující pod jménem Standa von Königgrätz? Určitě by bylo zajímavé se s tímto pánem někde setkat, viďte. Ovšem to není vůbec jednoduché, jak jsem se přesvědčil. Není ovšem vyloučeno, že by se to nakonec přece jen povedlo.
Mne spis lezl trochu na nervy, protože tam občas psal nesmysly a zarputile na tom trval a opakovalo se to stale dokola.Petr z Pardubic napsal:Také Vás, pane J.R., fascinuje postava vystupující pod jménem Standa von Königgrätz?
Zejména co se tyce pouzivani pesticidu je to naprosty amater, jiné věci asi zna, ale mluvi uplne do vseho.
Udajne je z HK. Vy jste se s nim nekdy setkal ?
Standa von Königgrätz skutečně existuje. Setkání se zatím nezdařilo, ale už jsem se o to přestal pokoušet. Byl jsem s ním před časem v písemném i telefonickém styku. Ať je Standa čímkoliv, cením si na něm nekonfliktní povahu.
Nekonfliktní povahu si představuji trochu jinak, např. ze si nevymýšlí, popř. aspoň někdy uzná omyl (splést se může každý).
Ale už mne to tam několik let příliš nezajímá, o jahodách ani kan. borůvkách tam skoro nic není a pokud ano,
tak stále na stejné, začátečnické úrovni.
Ale už mne to tam několik let příliš nezajímá, o jahodách ani kan. borůvkách tam skoro nic není a pokud ano,
tak stále na stejné, začátečnické úrovni.
Já to beru taky jinak. Například když jsem podle své zkušenosti napsal, že tady u mě prozatím nepotřebuje rezistentní jabloň TOPAZ chemickou ochranu plodů proti strupovitosti, což opravdu nepotřebuje, tak jakýsi Polehla napsal veřejně LŽETE. Bylo to nejspíše v souvislosti s utkvělou představou dotyčného Polehly, že takové názory mají jen nějací agenti zahrádkářského svazu a podobně, kteří jsou placení za propagaci nějaké odrůdy nebo pěstitelského postupu. To mně tedy vadilo více než umírněná asertivita SvK. Jinak já jsem asi člověk trochu odlišného ražení, jelikož mně spíše dělá radost si "pokecat" než hltat nějaké rozumy od všelijakých kapacit. Na pěstování jsem nepotřeboval žádné fórum zahrada cz., ale bavilo mě pohovořit s lidmi, co mají stejný koníček.
Nemam nic proti tomu, když si chce někdo ""pokecat".
Ale problematika pesticidu není podle mne vhodne téma na "pokec", zejmena s nekým, kdo nemá znalosti a rád si často vymýšlí.
Ale problematika pesticidu není podle mne vhodne téma na "pokec", zejmena s nekým, kdo nemá znalosti a rád si často vymýšlí.
Nevím, co máte konkrétně na mysli. Vzpomínám si v souvislosti se SvK pouze na debatu o sirnatých fungicidech a proti jeho výkladu jsem konkrétně nic neměl. Ale nejste sám, kdo má proti němu tyto výhrady.
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: