Zahrada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Registrovaní ale neaktivní uživatelé

+7
Wimpi
padr
Catka
Zdenci
MrBig46
Uďa
Mirek
11 posters

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

Registrovaní ale neaktivní uživatelé - Stránka 2 Empty Re: Registrovaní ale neaktivní uživatelé

Příspěvek pro Mirek Mon Jan 01, 2018 1:31 pm

MrBig46 napsal:Tys to nědy dokázal?
                       Vladimír

Ano, ale bohužel se to nepozná.
Mirek
Mirek
Admin

Poèet pøíspìvkù : 2369

http://m3f1.webnode.cz/

Návrat nahoru Goto down

Registrovaní ale neaktivní uživatelé - Stránka 2 Empty Re: Registrovaní ale neaktivní uživatelé

Příspěvek pro MrBig46 Mon Jan 01, 2018 3:11 pm

Já jsem si vždycky myslel, že ti nase.. všechno. Aspoň to tak na Zahrada.cz vypadalo.
Vladimír
MrBig46
MrBig46

Poèet pøíspìvkù : 1488

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Petr z Pardubic Fri Jan 05, 2018 5:04 pm

Musím říct, že jsem byl hodně překvapen aktivitou cenzora na zahradě cz., když mu nestačilo cenzurování pardubické IP adresy, ale jak jsem nedávno přesvědčil, tak o pár týdnů později vypátral i IP adresu na Vysočině, odkud bylo posláno nějaké malé procento příspěvků a která je nyní již také cenzurována. Myslím tím cenzurování odesílaných příspěvků jako "host", jako Petr z Pardubic je to cenzurované odevšad. Zajímalo by mě, jestli byl na tuto adresu někým upozorněn, nebo jestli to vypátral sám.

Petr z Pardubic

Poèet pøíspìvkù : 136

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro J.R. Fri Jan 05, 2018 5:07 pm

Co jste provedl (napsal), ze si na Vas zasedl ?
A jak dlouho to trva ?
Ono se da dle textu odhadnout, kdo je kdo (pokud tam pise dlouho).
J.R.
J.R.

Poèet pøíspìvkù : 1961

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Petr z Pardubic Fri Jan 05, 2018 5:21 pm

"Blokování" trvá od začátku prosince. Důvod je asi podobný, jako u Ferdy Mravence zahradnického guru, i když se to vesměs týkalo pouze jednoho pána, s kterým jsem měl od jisté doby nějaké neshody. Ta důslednost cenzora mě ale hodně překvapila.

Petr z Pardubic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro J.R. Fri Jan 05, 2018 5:46 pm

Toho druhého taky zablokovali ?
A poslali Vám nějaký mail, jak dlouho Vás budou blokovat ?
Podle mne je to tam svévolně vedené (cenzurované), neměří se všem stejným metrem.
J.R.
J.R.

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mirek Fri Jan 05, 2018 6:31 pm

J.R. napsal:Toho druhého taky zablokovali ?
A poslali Vám nějaký mail, jak dlouho Vás budou blokovat ?
Podle mne je to tam svévolně vedené (cenzurované), neměří se všem stejným metrem.

Tam se na nic takového nehraje. Froulík tam má své slouhy, kteří mají za úkol odstavovat konkrétní uživatele, kreří nevyhovují jeho "ovečkám", když nemají navrch. Komunikace s cenzorem neexistuje, na mejly neodpovídá, zrušit mne jako uživatele a vymazat příspěvky nechce.
Změnil jsem si již dávno uživatelské jméno na Cenzor Frodo *Froula* řádí ! Kdo maže, ten jede ;o)))), ale bylo mi svévolně nastaveno jiné. Je potřeba se nad tím povznést Cool
Mirek
Mirek
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mirek Fri Jan 05, 2018 6:38 pm

Petr z Pardubic napsal:Musím říct, že jsem byl hodně překvapen aktivitou cenzora na zahradě cz., když mu nestačilo cenzurování pardubické IP adresy, ale jak jsem nedávno přesvědčil, tak o pár týdnů později vypátral i IP adresu na Vysočině, odkud bylo posláno nějaké malé procento příspěvků a která je nyní již také cenzurována. Myslím tím cenzurování odesílaných příspěvků jako "host", jako Petr z Pardubic je to cenzurované odevšad.  Zajímalo by mě, jestli byl na tuto adresu někým upozorněn, nebo jestli to vypátral sám.

Cenzura je na tom plátku dovedena téměř k dokonalosti, zvláště pokud se jedná o pevné připojení. U mobilních operátorů to je již někde jinde, podobně se to dá obejít přes nějaké anonymizery, tady však to již chodí přes "dodatečné schválení" protože se může jednat o ..... ble ble ble.
Nějaké jednotlivé "nevhodné" texty se jednorázově dají obejít způsobem: Přihlásím se, napíši třebas jen dvě slova, odešlu, dám editovat a mohu se i sprostě vyřádit, ale proč to všechno dělat?
Mirek
Mirek
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Petr z Pardubic Fri Jan 05, 2018 7:37 pm

Podle mého názoru toho pána ze Šuran určitě necenzurují. Ale pan Vladimír je jistě rád, jelikož jsem to asi nejen podle něj, přeháněl. Nedávno pan Vladimír použil vůči jinému diskutujícímu převzatý termín od M. Vysloužila, že dotyčný pán trpí "komplexem malosti", což je velice šikovné odpálení kritiky, ale psát, pane Vladimíre, že dotyčný člověk nikdy žádná rajčata nevypěstoval, mně připomíná někdejší trapný Polehlův výkřik (že zase někdo jiný nikdy nic nevypěstoval) který se Vám zřejmě také velice zalíbil. Myslím, že není tak těžké vypěstovat nějaká rajčata, aby to někdo nezvládl. Stejně tak i ovoce. Na pana 36.138, nebo tak nějak, který nazval dotyčného pána "píčou", jsem reagoval, ale bohužel příspěvek přes cenzuru neprošel. Jelikož mám zcela zablokované soukromé zprávy, tak nemohu nikomu napsat soukromou zprávu. Sorry, že s tím tady obtěžuju, ale tady se můžu svobodně vyjádřit, tam už ne, tak proto. Ještě k otázce pana J.R.. Samozřejmě, že mně na opakované dotazy ohledně "blokování", neodepsali. A ani neodepíší, to je možná vůbec to nejhorší. Prostě je to jejich fórum, tak si dělají, co se jim zlíbí a nic nezdůvodňují. Kdyby zdůvodnili, tak bych to úplně normálně pochopil.

Petr z Pardubic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mirek Fri Jan 05, 2018 8:35 pm

Ano, je to jejich fórum, a tak ať si ho nechají k obrazu svému. Myslím, že je na čase se na něj tady vykašlat ...
Mirek
Mirek
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MrBig46 Fri Jan 05, 2018 9:05 pm

Já jsem nikdy nenapsal, že vše co jsem kdy napsal bylo košer. Ale když mne cenzor mazal, tak jsem si taky nikdy nestěžoval. Pokud jde o PP tak jeho příspěvky jsou samá podpásovka, proč bych se měl já chovat v rukavičkách. Nejsem ten kdo ctí zásadu ty po mně kamenem a já po tobě chlebem. Kam bych v dnešní době přišel. Pokud myslíte toho Polehly co diskutuje v ovoci, tak toho jsem nemohl kopírovat (dodatečně doplňuji Vysloužila)protože diskuze o ovoci už drahnou dobu nesleduji. Jablka skoro nejím, broskve a meruňky se mně už dva roky neurodily a tak jen hrušky, ale to mně stačí jednou do týdne si koupit jednu hrušku a jsem spokojený.
            Vladimír
PS.: Jen nechápu, proč se zde na tomto webu musím nějak obhajovat
MrBig46
MrBig46

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Petr z Pardubic Sat Jan 06, 2018 5:24 pm

Nějaké jednotlivé "nevhodné" texty se jednorázově dají obejít způsobem: Přihlásím se, napíši třebas jen dvě slova, odešlu, dám editovat a mohu se i sprostě vyřádit......

Nejde mi o to se sprostě vyřádit, ale vyjádřit se bez cenzury. Nevím, co znamená, "dám editovat".

Petr z Pardubic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mirek Sat Jan 06, 2018 5:42 pm

Myslím že je na čase nechat Froulíkovi jeho zahradu.cz mimo zdejší pozornost a věnovat se rozumnějším věcem. Cool
Mirek
Mirek
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro J.R. Sat Jan 06, 2018 5:53 pm

Mirek napsal:Myslím že je na čase nechat Froulíkovi jeho zahradu.cz mimo zdejší pozornost ...

Souhlas, podle mne je to tam neresitelne.
Chapu, ze pro pana Petra z P. to zde neni zajimave, ale to je taky asi neresitelne, leda by sem snad pritahl nejake sve oblibene diskutery.
J.R.
J.R.

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Petr z Pardubic Sat Jan 06, 2018 6:29 pm

Podívejte se, rád diskutuju o všem možném, třeba teď mě momentálně zajímá ta odpověď na obejití cenzury. Dočkám se jí alespoň ve formě soukromé zprávy? Oblíbené diskutéry? Jo, tak já vzkážu Hlavatému, ten by to tady zaplnil hned. Very Happy Bohužel pro některé lidi je pod úroveň ztrácet čas na nenavštěvovaných fórech. Například takové kiwi fórum pro pana MV, na které jsem ho kdysi dávno upozorňoval. Pozvat by se dali vyložení broskvaři, ale kolik vlastně takových je. Jen jeden. Nebo, kdo Vás napadá, pane J.R.?

Petr z Pardubic

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro J.R. Sat Jan 06, 2018 6:41 pm

Mobilní připojení mění při vypnutí a zapnutí IP adresu (alespoň já takové mam, ale z práce, neplatim ho).
Ale je pomalejsi a provoz je drazsi a je tam limit na data za mesic.
Pak existuje něco jako toto. (Vice ruznych poskytovatelu).
Ale to je placeny SW, plati se porad.

Pana Hlavatého jsem nemyslel, ten mi není sympaticky, rovněž ne SfK.
Par sympatických lidi tam je, napr. pan Kuky.
J.R.
J.R.

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mirek Sat Jan 06, 2018 7:16 pm

Petr z Pardubic napsal:Podívejte se, rád diskutuju o všem možném, třeba teď mě momentálně zajímá ta odpověď na obejití cenzury.

Obejít se dá IP adresa, cenzura ne.
Mirek
Mirek
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Wimpi Mon Jan 08, 2018 6:12 pm

Rozdíl mezi Zahradou a tímto fórem "U Mirka" je v tom, že zítra by tato diskuse (svobodná diskuse) o problému objektivnosti cenzury, či potřebách redakčně zasahovat do diskusních příspěvků, na Zahradě už nebyla. A někteří diskutující, kteří v ní byli aktivní, by přibyli do seznamu, jehož posledním přírůstkem se nedávno stal PzP. Zde tato diskuse zůstane. A podobně by to funguvalo při jakýchkoli jiných diskusních odchylkách, které se tamnějšímu panu majiteli nepozdávají, či nelíbí. A tak maže, ze svého egocetrického pohledu oprávněně, z pohledu diskutujících brutálně a nekorektně. Tím se ale on nezabývá. V daném případě totiž účel světí prostředky. Mnozí diskutující proto odtud znechuceně odešli. Některé odchody dost ochudily úroveň toho fóra. Člověk by čekal, že se pan majitel nad svým drsným a necitlivým konáním zamyslí, ale omyl. On to má na úplně háku, jakási elementární úcta k letitým přispěvatelům, kteří mu to tam v podstatě vybudovali a rozhýbali, je naprosto nulová. Nikdo není nenahraditelný. Všichni diskutující jsou totiž virtuální ovce a kterákoli z nich může kdykoli zdechnout nebo odjet na jatka. Protože za ní je houf nových ovcí. Mladých a nezkušených. Takhle jednoduše to tam funguje. Je to diskusní fórum ovcí, které se musí pokojně pást, dojit mléko a dávat vlnu. Jak prosté...
Wimpi
Wimpi

Poèet pøíspìvkù : 112

http://www.otavskavinicka.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jiřina Mon Jan 08, 2018 7:22 pm

Na původní zahradě mi vadí, že většina nových "ovcí" si není ochotna prohledat starší diskuze, daný problém nastudovat a potom se případně zeptat na to, čemu nerozumí. Nejsem ochotná pořád dokola popisovat postupy, které jsou polopaticky popsané, většinou včetně fotodokumentace. I mně tam bylo cenzorem mazáno, většinou se jim to jevilo jako reklama. Když se třeba někdo zeptal, kde se dá něco zakoupit. Jinak nejsem typ, který se hádá v diskuzích, za to mi to nestojí, beru to, že je problém na straně blbce nebo sprosťáka. Zdraví Jiřina
Jiřina
Jiřina

Poèet pøíspìvkù : 659

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MrBig46 Tue Jan 09, 2018 1:33 pm

Souhlasím s tím, že majitel se často nechová korektně, ale co s tím chcete dělat? Mně třeba předevčírem smazal příspěvek, na kterém jsem dával odkaz na webovu stránku, kde je pěkně popsán problém suché hniloby květního konce rajčete a papriky včetně řešení. Co můžu dělat? Vykašlat se na to nebo zkopírovat části článku a vložit je do diskuze. Mohl bych se zeptat, proč tam na tom webu vlastně má tu možnost vkládat odkazy.
Jinak každý den ráno otevřu tento web a také Zahrada.cz abych si početl. Často musím sám diskutovat nebo navodit nějakou diskuzi abych se něco dozvěděl. Nikdy nikoho nepodceňuji a i ten největší začátečník mne může inspirovat a přivést na nějakou dobrou novou myšlenku. Myslím, že se tomu říká brainstorming.
Vladimír
MrBig46
MrBig46

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro J.R. Tue Jan 09, 2018 1:50 pm

Laďo,
toto je odborný web pro pokročilé pěstitele. Laciná zábava se zde neprovozuje.
Od toho jsou jiné weby, kde ovšem vládne pakárna. To zase nezajímá mne. Asi tak.

P.S. Ještě ses nezapojil do diskuse o tenziometrech.
J.R.
J.R.

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MrBig46 Tue Jan 09, 2018 3:30 pm

Jiří to je tvůj názor. Možná s tebou nebude někdo souhlasit. Já jsem měl spíš pocit, že tento web se založil jako protest proti některým praktikám na Zahrada.cz. Kdyby mně někdo tehdy řekl, že je to pro pokročilé odborníky tak bych sem nelezl. Nemám rád slovo odborník.
Vladimír
MrBig46
MrBig46

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro J.R. Tue Jan 09, 2018 3:39 pm

O odbornících jsem nic nepsal, ale o pokročilých pěstitelích.
Tento web nebyl založen jako komerční projekt pro jednoduchou zábavu.
Pokud sem přešli jen pokročilí pěstitelé, tak tu prostě banální příspěvky nejsou a tento web
má prostě odborný charaketer, s tím se nic nenadělá.
Nikdo Ti nebrání, abys ses bavil banalitami na jiném webu, k tomu účelu založenému.
J.R.
J.R.

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MrBig46 Tue Jan 09, 2018 3:59 pm

Ani bych si nenechal bránit. Very Happy
Vladimír
MrBig46
MrBig46

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro J.R. Tue Jan 09, 2018 4:03 pm

Tak by sis neměl stěžovat, že Ti tam zlý majitel maže příspěvky.
J.R.
J.R.

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Povolení tohoto fóra: