Malé uvítání
+12
padr
Catka
Mashell
jirkakuta
miroslav
J.R.
Zdenci
Jiřina
Admin
kateřina štefkovičová
MrBig46
Mirek
16 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Malé uvítání
Úroda nádherná, bohužel na rostlinách venku i v tunelech byly vidět neblahé následky letošního mokra. Přestože pod fólií na rostliny neprší, tak vlhký a teplý vzduch udělal své.
Vážení přátelé, obracím se sprosbou, pokud má někdo znalost v administraci podobného fóra jako je toto. Chtěl bych přesunout příspěvky, které nejsou na dané téma, do jiné (vhodnější nebo nové) kategorie. Viz např. diskuzi o osvětlení.
Pokud někdo můžete pomoci předem díky.
Mirek
Pokud někdo můžete pomoci předem díky.
Mirek
Znalosti asi nikdo nemá, chce to zkouset a nejak se to podari.
Popr. mi poslete heslo pro admina, muzu se pokusit.
Popr. mi poslete heslo pro admina, muzu se pokusit.
J.R.- Poèet pøíspìvkù : 1961
padr napsal:move a message
Díky, ale já právě ty ikonky vlevo dole nevidím, ani v admin módu.
Asi všichni znáte soukromu stránku Mirka na Webnode. Dnes jsem si četl na webové stránce Catky. Docle jsem si početl. http://tetajana.webnode.cz/ Doporučuji.
Vladimír
Vladimír
MrBig46- Poèet pøíspìvkù : 1488
Tak nevím, jestli letos nějaký ten Polní den vůbec bude. Na SEMO jsem četl, že nic letos stejně jako loni nebudou dělat, prý nemají dost novinek. V roce 2015 se rozšoupli a utratili zytečně plno peněz a už na to asi nemají. Dle sdělení v odpovědi na dotazy, tak snad v roce 2019.
Na Moravoseedu zatím taky nic. Té Lednice by bylo škoda. Loni to už také nebylo tak nafouklé, vždyť tam jedeme kvůli tomu, abychom se na něco podívali a ne abychom dostali nějaké občerstvení. Pokud ta Lednice nebude a dělali by něco v tom Svijanském Újezdě, tak bych se asi snažil si tam zajet, i když by to byla cesta na dva dny (žádné pro mne přijatelné spojení tam není). Kdybyste někdo zaregistrovali nějakou zajímavou akci, dejte vědět.
Vladimír
Na Moravoseedu zatím taky nic. Té Lednice by bylo škoda. Loni to už také nebylo tak nafouklé, vždyť tam jedeme kvůli tomu, abychom se na něco podívali a ne abychom dostali nějaké občerstvení. Pokud ta Lednice nebude a dělali by něco v tom Svijanském Újezdě, tak bych se asi snažil si tam zajet, i když by to byla cesta na dva dny (žádné pro mne přijatelné spojení tam není). Kdybyste někdo zaregistrovali nějakou zajímavou akci, dejte vědět.
Vladimír
Zdenci- Poèet pøíspìvkù : 944
Po týdnu jsem přijel z dovolené. Ani jeden nový diskusní příspěvek. Už nějakou dobu se mně toto fórum zdá trochu mrtvolné.
Vladimír
Vladimír
To bude asi tým, Vladimíre, že rajčinová sezóna vrcholí a je málo času na písanie, snáď sa to rozbehne po sezóne a podelia sa viacerí s tohoročnými pestovateľskými skúsenosťami .
Eva Tomišová- Poèet pøíspìvkù : 133
Mám v hlavě spoustu příspěvků, jen je nemám při konzervování úrody a chození do práce čas napsat, taky, aby to mělo hlavu a patu. + Dovolené. Jiřina
Jiřina- Poèet pøíspìvkù : 659
To jsem si jen tak posteskl. Souhlasím s tím, že napsat něco delšího, není žádná brnkačka. Mně to taky někdy trvá dlouho než se k něčemu odhodlám a to teoreticky jako důchodce mám plno času.
Vladimír
Vladimír
Funguje vyhledávání podle hesel uvnitř jednotlivých příspěvků? Mě funguje vyhledávání jen pro NÁZVY TÉMAT, pro obsah už ne. Dělám něco špatně?
sasman- Poèet pøíspìvkù : 144
S tím vyhledáváním je to nějaké divné. Abych pravdu děl, tak nikdy mi to v textu nic nenašlo.
Bylo by dobré, kdyby se to podařilo spravit, ale je mi jasné, že to není jen tak. Bez vyhledávání se těžko něco hledá (např. informace o odrůdě) 

To se nespravi, toto forum je neplacena verze, která je asi zamerne nedodelaná.
Pokud chcete nejake informace, tak napiste novy příspěvek ci dotaz, opakovani matka moudrosti.
Pokud chcete nejake informace, tak napiste novy příspěvek ci dotaz, opakovani matka moudrosti.
Samozřejmě se to dá udělat, ale časem nikoho nebaví odpovídat na pořád ty samé dotazy

Na tomto foru je to - alespoň prozatím - naopak, zde se dotazy moc neopakuji.
Urcite Vam rad každý odpovi, zvlast ted v zimnim obdobi.
Aspon se trochu rozproudi debata.
Urcite Vam rad každý odpovi, zvlast ted v zimnim obdobi.
Aspon se trochu rozproudi debata.
Dne 12.7.2018 koná ÚKZÚZ na zkušební stanici v Chrlicích Polní den. Na programu jsou odborné přednášky (hostem je Ing. Kozák- šlechtění česneku) a prohlídka odrůdových pokusů zeleniny a drobného ovoce.
Vladimír
Vladimír
Dávám námět a návrh adminovi fóra, zda by bylo možno vytvořit ještě jednu složku, určenou k ryze nekomerční inzerci, v níž bychom si mohli nabízet a vyměňovat nepotřebné produkty či výpěstky. Například já jsem si koupil prodlužovací nástavec k postřikovači Solo, který je mi k ničemu, protože není kompatibilní s mým typem postřikovače. Je úplně nový a mnohý uživatel postřikovačů této značky by ho možná upotřebil, je mi líto ho vyhodit. A možná by se našli i další zájemci o podobný typ inzerce.
Máme přeci: Nabídka nebo poptávka
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: